Vi er eksperter i

Reklamefilm

Reklamefilm i København

Reklamefilm er en metode, der efterhånden har bevist sit værd i mange år. Sidder du i København, og har du ansvaret for markedsføringen af din virksomheds produkter, kan det være, at du er kommet dertil, hvor du ønsker at være en smule mere aggressiv for at flytte kunder og markedsandele. Her kan en professionel og velproduceret reklamefilm være præcis det, som du mangler for at fuldføre dit mål.

Reklamefilm til TV og web

Uanset om du ønsker professionel hjælp til produktion af en helt almindelig reklamefilm, der skal vises på TV, eller du i stedet er på udkig efter et produktionsselskab, som også kan hjælpe dig med at producere reklamefilm til din hjemmeside, kan vi hos Malou Visual løfte opgaven. Og vi hjælper dig gerne med at skabe en reklamefilm, der både har kant og finesse. Så er der nemlig en stor chance for, at din kundekreds tager godt imod den.

Vi tror på, at budskaber skal være levende, underholdende og værdiskabende for modtageren. Det gør vi via kreativ historiefortælling, der formidler læring gennem handlinger og humor.

Martin Nordlund – Malou media

LAD OS KOMME IGANG…