Vi er eksperter i

Eventvideo

Forevig dit Event

Planlægger du et event, kan det være en rigtig god idé at forevige det på video. På den måde kan du bruge videoen på din hjemmeside eller sociale medier. Det er ikke bare godt content til din hjemmeside – det viser også, hvad du kan, og hvad du står for. Det har også den fordel, at det kan ses igen og igen.

One-take Chance

Arrangementer og events er ofte lokations- og tidsbestemt, og det betyder, at der ofte kun er én chance for at få optagelserne – man kan ikke lige gøre publikumreaktionen om, f.eks. Derfor er det vigtig, at finde en samarbejdspartner, som har forståelse for dette, og som arbejder inden for disse rammer på et højt professionelt plan.

Brand din Virksomhed

Et event kan være mange ting. Det kan være et sportsevent, men det kan lige så vel også være et internt arrangement. Det giver derfor mulighed for at brande din virksomhed både som service- eller produktudbyder og som arbejdsplads. Vi hjælper dig med at finde dine fokuspunkter, som du gerne vil have fortalt gennem din video og dermed brande dit event.

Vi tror på, at budskaber skal være levende, underholdende og værdiskabende for modtageren. Det gør vi via kreativ historiefortælling, der formidler læring gennem handlinger og humor.

Martin Nordlund – Malou Visuals

LAD OS KOMME IGANG…