Vi er eksperter i

Animationsvideo

Unikke Animationer

Animationsvideo er en unik måde at kommunikere et budskab på, og mediet egner sig til en lang række af forskellige budskaber. Det kan eksempelvis være explainer-videoer eller reklamefilm, hvor du i høj grad får mulighed for at påvirke indholdet, da du ikke er bundet af virkelighedens konventioner, men faktisk kan tegne og animere hvad som helst.

Underhold & Skab Resultater

Animationsvideoer er i særdeleshed velegnet til at fange interessen ved publikum, da denne type videoer ofte er korte og underholdende. Det kræver derfor indsigt i mediet for at få disse videoer til at kommunikere det ønskede budskab. Vi har stor ekspertise i animationsvideoer, og vi kan derfor hjælpe dig med at producerer en video, der kan nå ud til dit publikum, skabe flere leads, eller hvad end din ønskede effekt af videoen er.

Kommunikér Fakta

I nogle situationer fungerer en animationsvideo bedre end en konventionel video. En animationsvideo er særligt god til at kommunikere fakta på en letforståelig måde, uden at det bliver barnagtigt. Vi hos Malou Visuals sikrer dig et professionelt udtryk hele din video igennem – fra budskab til visuelle effekter. Du kan have fokus på dit budskab, mens vi sørger for, det bliver fortalt.

Vi tror på, at budskaber skal være levende, underholdende og værdiskabende for modtageren. Det gør vi via kreativ historiefortælling, der formidler læring gennem handlinger og humor.

Martin Nordlund – Malou Visuals

LAD OS KOMME IGANG…