Vi er eksperter i

FilmproduktionSig det med Video

En fimproduktion kan dække over mange ting. Der kan være tale om en reklamefilm, eventvideo, produktvideo eller animationsvideo – fælles for dem alle er, at de kan være med til at skabe din visuelle identitet. Du kan sige nok så meget med ord, men ofte kan levende billeder fortælle din historie kort, præcis og med større indvirkning.

Hvor det før i tiden var forbundet med enorme omkostninger at producere en film – lige fra en normal spillefilm til en mindre film, der blot skulle fungere som et lag på en hjemmeside – kan det i dag lade sig gøre for en langt mindre pris.

Den rette Samarbejdspartner

At producere en film behøver ikke nødvendigvis kræve et Hollywood-budget – mindre kan også gøre det. Om du betaler 1 million eller 10.000 kr., er det vigtigste, at du finder en samarbejdspartner, der har den rette ekspertise og indsigt i din virksomhed og brand. På den måde kan du være sikker på, resultatet afspejler dit budskab i højeste opløsning.

En unik Mulighed

Levende billeder taler til vores følelser, og med film har du derfor en unik mulighed for at skabe en forbindelse til en gruppe mennesker. Vi hos Malou Visuals kan med vores store erfaring inden for faget guide dig, så vi i fællesskab kan lave en film, der repræsenterer dine værdier og budskab på en professionel måde.

Vi tror på, at budskaber skal være levende, underholdende og værdiskabende for modtageren. Det gør vi via kreativ historiefortælling, der formidler læring gennem handlinger og humor.

Martin Nordlund – Malou Visuals

LAD OS KOMME IGANG…