Vi er eksperter i

Reklamefilm

Reklamefilm i Aarhus

Har du en virksomhed i Aarhus, eller driver du et andet foretagende, som du ønsker at markedsføre mere aggressivt, kan vi hos Malou Visuals hjælpe dig med at producere en reklamefilm. Reklamefilm er de TV-spots, som du sikkert kender fra både biografen, TV 2 og TV 3, og du ved også, at de bedste reklamefilm hurtigt kan opnå en vis status i samfundet. Men du skal også tænke over, at markedet er oversvømmet med middelmådige produktioner, som ingen mennesker gider at beskæftige sig med.

Hvad er dit mål med reklamefilmen?

En reklamefilm kan have flere formål. Men oftest vil det dreje sig om at henlede opmærksomheden på et bestemt produkt eller ydelse – eller også vil det dreje sig om at styrke virksomhedens brand. Sidstnævnte gør sig især gældende for offentlige institutioner som universiteter, kommuner og lignende, hvor det netop kan være meget vigtigt at bakke op om et image eller hjælpe med at forny samme.

Vi tror på, at budskaber skal være levende, underholdende og værdiskabende for modtageren. Det gør vi via kreativ historiefortælling, der formidler læring gennem handlinger og humor.

Martin Nordlund – Malou media

LAD OS KOMME IGANG…